Fietsster aangereden tijdens oversteek

007 ppp vko ryptsjerk zondag (Custom)

RYPTSJERK – Zondagmiddag omstreeks half een raakte een 16-jarige fietsster gewond bij een aanrijding op de Westerdijk (N361).

De fietsster werd op de oversteekplaats ter hoogte van de IJpeijsingel geschampt door een auto met daarachter een paardentrailer in belandde op het wegdek. Ambulances uit Leeuwarden en Hurdegaryp waren snel ter plaatse om het slachtoffer te stabiliseren.  Het MMT uit Eelde was ook aanvliegend maar werd gecancelled.

De fietsster is per ambulance overgebracht naar het MCL. Het paard bleef ongedeerd en is met een andere trailer verder vervoerd. Tijdens de afhandeling van het ongeval en het onderzoek naar de toedracht door de VOA werd verkeer via een rijbaan langs het ongeval geleid door de politie.

001 (Custom) 002 (Custom) 005 (Custom)

008 (Custom)

006 ppp vko westerdijk ryptsjerk zondag (Custom)

 

009 (Custom)

Plaats de eerste reactie op "Fietsster aangereden tijdens oversteek"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*