Ongeval met meerdere voertuigen op A7

IMG_5768 vko A7 Ureterp kettingb (Custom)

DRACHTSTERCOMPAGNIE – De hulpdiensten werden dinsdagmiddag omstreeks kwart over vijf uur gealarmeerd voor een ongeval met meerdere voertuigen op de A7.

Door nog onbekende oorzaak kwamen meerdere auto’s met elkaar in botsing ter hoogte van het viaduct. Omdat het om een forse kettingbotsing ging kwam de brandweer van Ureterp ook ter plaatse. Twee personen raakten gewond en zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De snelweg van Ureterp naar Groningen was tijdens de afhandeling van het ongeval volledig afgesloten voor het verkeer. Daardoor ontstond er een flinke file. Omstreeks zes uur kon het verkeer via de vluchtstrook het ongeval passeren en zijn weg vervolgen.

IMG_5773 vko A7 Ureterp kettingb (Custom) IMG_5770 vko A7 Ureterp kettingb (Custom) IMG_5772 vko A7 Ureterp kettingb (Custom)

 

Plaats de eerste reactie op "Ongeval met meerdere voertuigen op A7"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*