Uitslaande brand in sporthal

f30d9df3-b0cf-439c-960b-336880dcf73c sporthalbrand sint nyk ppp (Custom)

SINT NICOLAASGA – Een uitslaande brand heeft vrijdagmiddag voor grote schade gezorgd aan de sporthal aan de Dobbewei.

De brandweer kreeg de melding om een uur en schaalde al snel op naar “Grote brand”. Assistentie kwam er daarna van de korpsen uit Langweer, Heerenveen, Sloten, Joure, en Sneek bij de bluswerkzaamheden. Ten tijde van het uitbreken van de brand was er niemand aanwezig in de Doniahal. Voor een betere coördinatie tussen de betrokken instanties werd opgeschaald naar “Grip 1″.

De brand is vermoedelijk ontstaan door werkzaamheden aan het dak. Na sloopwerkzaamheden konden de laatste brandhaarden geblust worden. De brand en waterschade is groot, de sporthal kan voorlopig niet gebruikt worden.

photo_2019-11-30_00-10-43 (Custom)

Plaats de eerste reactie op "Uitslaande brand in sporthal"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*