Brandweerinzet voor schip dat water maakt

(89) (Custom)

LEEUWARDEN – De brandweer werd zondagmiddag tegen vijf uur ingezet voor een melding van schip in de problemen aan de Lorentzkade.

Het schip lag met een lading grind afgemeerd aan de Lorentzkade toen het door onbekende oorzaak water begon te maken. Olieschermen werden door de brandweer van Grou met spoed ter plaatse gebracht. De schermen werden samen met absorptiemateriaal aangebracht tegen weglekkende vloeistoffen waaronder diesel.

Om het schip hoger te laten liggen werd de auto van boord getakeld. De brandweer zette geen pompen in, met de pompen van het schip zelf kon het binnenvaartschip drijvend worden gehouden. Het schip zal op een later tijdstip gerepareerd worden.

(79) (Custom) (87) (Custom) (90) (Custom) (95) (Custom) (96) (Custom)

 

Plaats de eerste reactie op "Brandweerinzet voor schip dat water maakt"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*