Auto in sloot, bestuurder gewond *Update*

008 (Custom)

WERGEA – Bij een eenzijdige aanrijding op de Wartensterdyk is een automobilist (21) zaterdagmiddag omstreeks kwart voor twee gewond geraakt.

De man raakte met zijn voertuig door onbekende oorzaak naast de weg, schampte een boom en botste vervolgens op de slootwal. Hij wist zelf uit het voertuig te komen, omstanders hielpen hem op de wal. De man is per ambulance naar het MCL gebracht. Er is bij de man een bloedproef afgenomen omdat hij vermoedelijk alcohol en / of drugs had gebruikt.

De brandweerkorpsen van Leeuwarden en Marsum waren ter plaatse om in waadpakken de sloot te doorzoeken op mogelijke overige inzittenden. Er werd niemand aangetroffen. Met de hulpverleningswagen van de brandweer is de auto op de kant gesleept. BCF heeft de auto geborgen.001 (Custom)

004 ppp vko wartensterdyk (Custom)

 

013 ppp vko wartensterdyk (Custom)

014 (Custom)

Plaats de eerste reactie op "Auto in sloot, bestuurder gewond *Update*"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*