Woning beschadigd door zolderbrand

013 (Custom)

PEINS – Aan de Meester Frankstraat is dinsdagavond omstreeks acht uur brand uitgebroken op de zolder van een rijtjeswoning.

De brandweer van Menaam wist het vuur snel te blussen. Vanuit de hoogwerker van de brandweer uit Leeuwarden werd met een warmtebeeldcamera de laatste brandhaard ontdekt. Na het verwijderen van dakpannen konden de laatste brandende resten geblust worden. Er raakte niemand gewond.

Tijdens het bestrijden van de brand werd op de zolder een hennepkwekerij aangetroffen. Of deze de brand veroorzaakt heeft is niet bekend. Netbeheerder Liander heeft de woning afgesloten van electriciteit.

003 (Custom) 005 (Custom) 007 (Custom) 023 (Custom)

Plaats de eerste reactie op "Woning beschadigd door zolderbrand"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*