Messentrekker na waarschuwingsschot aangehouden

044 (Custom)

LEEUWARDEN – Op de Franklinstraat  liep vrijdagavond omstreeks half twaalf een man met met een mes te zwaaien.

Toen de politieagenten ter plaatse kwamen werd twee keer pepperspray gebruikt maar dit werkte niet goed door de wind. Hierna sloeg de man met het mes op de vlucht, maar werd geblokkeerd door een fietser. Na een derde keer gebruik van pepperspray werd tevens een waarschuwingsschot gelost.

De 47-jarige man uit Leeuwarden liet daarna het mes vallen en kon worden aanhouden. Hij was vermoedelijk onder invloed van verdovende middelen. Hij is naar het politiebureau gebracht en verhoord. De ventweg ter hoogte van de Willem Lorestraat waar het incident plaatsvond is daarna afgezet voor onderzoek. De beide betrokken agenten hebben aangifte gedaan.

045 (Custom) 047 (Custom) 048 (Custom) 049 (Custom) 051 (Custom) 054 (Custom)

Plaats de eerste reactie op "Messentrekker na waarschuwingsschot aangehouden"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*