Auto rijdt van talud en belandt in sloot

013 (Custom)

LEEUWARDEN – Een automobilist is zondagmiddag door onbekende oorzaak te water geraakt aan het einde van de Harlingerstraatweg.

Rijdend op de Harlingerstraatweg vanuit Leeuwarden nam de man de afslag naar “de Haak” (N31) niet maar reed rechtdoor en ramde daarbij een hek en een stuk vangrail. Daarna reed de auto van het hoge talud af en eindigde in de sloot.

De man en zijn bijrijder raakten niet gewond en konden zichzelf bevrijden. Ze zijn gecontroleerd door ambulancepersoneel maar bleken geen letsel te hebben opgelopen. BCF heeft de Honda Civic vanaf de Sylsterdyk uit de sloot getrokken en afgesleept. De afrit vanaf de A31 naar Leeuwarden-Noord was ten tijde van de afhandeling en het Voa onderzoek naar de toedracht afgesloten.

003 (Custom) 006 ppp talud N31 (Custom) 011 (Custom) 007 (Custom) 008 ppp talud N31 (Custom) 021 (Custom)

 

Plaats de eerste reactie op "Auto rijdt van talud en belandt in sloot"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*