Brug aangereden door vrachtwagen

027 (Custom)

ALDTSJERK – De brug aan de Van Sminiawei is dinsdagmorgen aangereden door een vrachtwagen.

Vanwege de afsluiting van de Marwei (N361) langs het dorp in verband met wegwerkzaamheden werd auto- en vrachtverkeer door het centrum van het dorp geleid. De bovenbouw van de basculebrug raakte door de aanrijding zwaar beschadigd en dreigde in te storten. De vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd.

De brug is in de middag en avond met behulp van een hijskraan gedemonteerd zodat de route weer gebruikt kon worden door auto’s. Vaarverkeer door De Moark is voorlopig niet mogelijk. Hoe lang dit gaat duren is nog niet bekend.

025 (Custom) 028 (Custom) 036 (Custom) 038 (Custom) 035 ppp Van Sminiawei brug aanrijding (Custom)

 

 

Plaats de eerste reactie op "Brug aangereden door vrachtwagen"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*