Korte stroomuitval door brandje in onderstation

021 (Custom)

TYTSJERK – Omstreeks kwart voor drie werd de brandweer opgeroepen voor brand in een onderstation van het hoogspanningsnet aan de Rustenburgerweg.

Kort daarvoor was in grote delen van Leeuwarden de stroom een seconde uitgevallen, dit werd gemerkt in het centrum en op winkelplein De Centrale. De omgeving van het onderstation werd door de politie afgezet maar werd na een half uur weer vrijgegeven. De brandweer keerde na een onderzoek zonder te blussen retour. Beheerders Liander en Qirion hebben het incident verder afgehandeld. Hoeveel schade het onderstation heeft opgelopen is niet bekend.

022 (Custom) 023 (Custom)

016 ppp rustenburgerweg afzetting (Custom)

Plaats de eerste reactie op "Korte stroomuitval door brandje in onderstation"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*