Auto in greppel, bestuurder gewond +

uterwei vko augustinusga 3 (Custom)

AUGUSTINUSGA – In een droge sloot langs de Uterwei (N358) werd in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks drie uur een beschadigde auto aangetroffen.

De bestuurder was gewond en is per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. Het MMT uit Eelde assisteerde bij het stabiliseren van de man. De eveneens opgeroepen brandweerkorpsen van Buitenpost, Drachten, Zoutkamp en duikers uit Leeuwarden konden al snel weer terugkeren.

De oorzaak van het ongeval is onbekend, vermoedelijk is de bestuurder de macht over het stuur verloren en in de berm terechtgekomen. Tijdens de afhandeling van het ongeval en de berging was de weg volledig afgesloten.

uterwei vko augustinusga 2 (Custom) uterwei vko augustinusga 1 (Custom) uterwei vko augustinusga 4 (Custom)

Auto te water, inzittenden spoorloos

TERWISPEL – Zaterdagochtend net na 7 uur werd er vanaf de A7 een te water geraakte auto gemeld.

Politie, ambulance en de brandweerkorpsen van Jubbega, Gorredijk, Drachten en duikers uit Leeuwarden rukten uit en zochten de juiste locatie. Bij aankomst bleek het om een droge sloot te gaan en bevonden zich geen inzittenden in het voertuig of in de omgeving ervan. Daarop rukten alle eenheden weer in. De auto is geborgen.

Foto’s brandweer Gorredijk

photo_2019-04-13_21-31-51 A7 terwispel (Custom) photo_2019-04-13_21-31-58 (Custom)

Plaats de eerste reactie op "Auto in greppel, bestuurder gewond +"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*