Viaduct beschadigd na aanrijding

005 (Custom)

LEEUWARDEN – Een vrachtwagen met kraan botste donderdagmiddag rond het middaguur tegen het viaduct op de Drachtsterweg.

De vrachtautobestuurder was vergeten de kraan van de vrachtwagen naar beneden te zetten. De kraan op de vrachtwagen raakte viaduct Hemriksein en werd zwaar beschadigd. Het viaduct liep ook schade op. De chauffeur bleef ongedeerd.

Even daarvoor had de man tussen Wergea en Hemriksein takken van de bomen gereden. Hierdoor raakte de auto van een bestuurder uit Wergea beschadigd. De vrachtwagen is naar een parkeerterrein bij sporthal Wiarda gereden om daar de schade van de kraan te bekijken.

003 (Custom) 009 (Custom) 011 (Custom)

 

 

Plaats de eerste reactie op "Viaduct beschadigd na aanrijding"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*