Uitslaande brand in loods, asbest vrijgekomen +

015 (Custom)

LEEUWARDEN – Bij een uitslaande brand in een leegstaande loods aan de Harlingertrekweg is dinsdagmiddag rond kwart over vier asbest vrijgekomen.

Bij aankomst van de brandweer op het terrein van de voormalige vuurwerkfabriek van Schuurmans was het vuur al grotendeels uitgewoed. Na het bluswerk moest een deel van het dak gesloopt worden. De oorzaak van de brand is niet duidelijk.

008 (Custom) 016 (Custom) 021 (Custom)

 

Dakbrand snel geblust

LEEUWARDEN – Na een melding van dakbrand rukte de brandweer maandagmiddag om kwart voor een met drie wagens uit naar de Weerd. Bij werkzaamheden was brand op het dak ontstaan. Het brandje was door de werklieden al geblust. De brandweer verrichte een nacontrole, hierbij werd een hoogwerker ingezet.

015 (Custom) 016 (Custom) 018 (Custom) 021 (Custom)

 

Plaats de eerste reactie op "Uitslaande brand in loods, asbest vrijgekomen +"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*