A32 afgesloten na diverse ongevallen in dichte mist *Update*

020 (Custom)

GROU – Bij diverse aanrijdingen in dichte mist raakten donderdagmorgen tientallen auto’s beschadigd.

Dit gebeurde op de A32 in de rijrichting Heerenveen – Leeuwarden. Bij de afritten naar Wirdum, Reduzum-Sneek en bij Grou reden auto’s tegen elkaar aan. Er werd opgeschaald naar “middelhulpverlening Grip 1″ waarbij de brandweerkorpsen van Grou en Akkrum ingezet werden. Vele ambulances evenals het MMT uit Eelde kwamen ter plaatse. Er raakten elf mensen gewond, twee waren er ernstig aan toe. In totaal waren 41 voertuigen betrokken bij de diverse aanrijdingen. Acht auto’s moesten worden afgesleept.

Bij Grou en Wirdum was er sprake van beknelling,  bij Idaerd vloog een van de betrokken auto’s in brand. Het vuur kon snel geblust worden. De A32 werd tussen Heerenveen en Leeuwarden afgesloten in verband met de hulpverlening en het bergen van vele beschadigde voertuigen.

016 (Custom) 017 (Custom) 018 (Custom)

 

023 (Custom) 026 (Custom) 034 (Custom)

 

030 ppp mist vko grou (Custom)

 

photo_2019-02-28_13-16-47 (Custom) photo_2019-02-28_12-44-05 (Custom)

Auto te water

DRONRYP – Aan het Tichelwurk raakte omstreeks uur een automobiliste met haar voertuig te water. Hulpverleners rukten uit en bevrijdden de vrouw uit de gezonken auto. Ze is door ambulancepersoneel gecontroleerd op letsel. BCF heeft de auto geborgen.

Plaats de eerste reactie op "A32 afgesloten na diverse ongevallen in dichte mist *Update*"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*