Schade en gewonde bij drie ongevallen

026 ppp blankendal dearsum (Custom)

DEARSUM / RAERD – Bij een aanrijding op de Blankendalwei zijn maandagmiddag twee auto’s zwaar beschadigd geraakt.

De aanrijding deed zich rond kwart over twee voor op een kilometer buiten het dorp. Ambulancepersoneel heeft de bestuurder en bestuurster van beide betrokken auto’s gecontroleerd, vervoer naar een ziekenhuis bleek niet noodzakelijk. Berger Betten heeft beide auto’s afgesleept. Verkeer werd via de ventweg langs het ongeval geleid.

027 (Custom) 028 (Custom) 032 (Custom)

Fietser aangereden tijdens oversteek

Op de Snitserdyk ter hoogte van De Dille werd om kwart voor vier een fietser tijdens het oversteken geraakt door een bedrijfsbusje. De man raakte gewond en is per ambulance naar het MCL vervoerd. De VOA heeft een onderzoek ingesteld naar de exacte toedracht en sporen veiliggesteld.

Een deel van de Snitserdyk werd afgesloten tijdens de afhandeling. Autoverkeer werd door de politie via de ventweg langs het incident geleid.

037 (Custom) 044 (Custom) 050 (Custom)

Kop-staart in file

Door het ongeval ontstond een kleine file. In die file deed zich een kop-staart aanrijding tussen drie auto’s voor waarbij veel schade ontstond. De verpleegkundige van een rapid responder uit Sneek kwam ter plaatse en heeft de¬†betrokkenen¬†gecontroleerd op letsel. De betrokken voertuigen zijn afgesleept.

051 (Custom)

Plaats de eerste reactie op "Schade en gewonde bij drie ongevallen"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*