Vrouw gewond bij steekpartij in woning

006 (Custom)

LEEUWARDEN – Bij een steekpartij in een woning aan de Veulenstraat is woensdagmiddag omstreeks drie uur een vrouw gewond geraakt.

De politie was met meerdere voertuigen ter plaatse, evenals twee ambulances. De vrouw is met ernstig letsel met spoed naar het MCl gebracht. Een tweede persoon raakte ook gewond en is eveneens naar het ziekenhuis gegaan voor behandeling.

Een man die verdacht werd van betrokkenheid bij de steekpartij is in de omgeving aangehouden. De omgeving werd van de Veulenstraat werd afgezet zodat medewerkers van de forensische opsporing onderzoek konden doen naar het achterhalen van de toedracht.

011 (Custom)

Plaats de eerste reactie op "Vrouw gewond bij steekpartij in woning"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*