Woning vol rook door keukenbrandje +

013 (Custom)

LEEUWARDEN – In een woning aan de Breitnerstraat ontstond zaterdagmiddag omstreeks half een rookontwikkeling nadat er een brandje was uitgebroken in de keuken.

De brandweer was snel ter plaatse en zette een natblusser en een ventilator in om het brandje te blussen en de woning rookvrij te maken. Een medewerker van stichting Salvage is ingeschakeld om te helpen bij het afhandelen van de schade.

015 (Custom) 017 (Custom)

Buitensluiting met pan op vuur

LEEUWARDEN – Vrijdagmiddag rond kwart over vijf raakte een bewoner van een woning aan de Gedempte Keizersgracht buitengesloten terwijl er een pan op het vuur stond. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en heeft de deur opengebroken.

001 (Custom)

004 (Custom)

 

Plaats de eerste reactie op "Woning vol rook door keukenbrandje +"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*