Veel rook bij brand in garage

WhatsApp Image 2019-01-12 at 21.07.49 (Custom)

LEEUWARDEN – Een brand in een garage heeft zaterdagmorgen voor schade gezorgd aan een pand in de Ouddeelstraat.

De brand woedde bovenin een loods van een reparatiebedrijf. Enkele auto’s werden door omstanders naar buiten gereden. De brandweer schaalde na de melding om 09:40 op naar “middelbrand” waarna brandweerlieden van post noord kwamen assisteren bij het bluswerk. De loods is na het eerste bluswerk met een ventilator rookvrij gemaakt. Het duurde enige tijd om de brandhaard te vinden. De dierenambulance kwam ter plaatse omdat zich naast het brandadres een reptielenzaak bevind. De aanwezige┬ádieren bleven ongedeerd

Een medewerker van Salvage is ter plaatse gekomen voor hulp bij het afhandelen van de schade. De Ouddeelstraat werd tijdens de brandbestrijding door de politie afgesloten. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

WhatsApp Image 2019-01-12 at 21.07.47 (3) (Custom) WhatsApp Image 2019-01-12 at 21.07.47 (Custom)

Plaats de eerste reactie op "Veel rook bij brand in garage"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*