Vrouw ernstig gewond na aanrijding op N31

006 (Custom)

LEEUWARDEN – Bij een ongeval op de N31 ter hoogte van de afslag Leeuwarden-west is woensdagochtend omstreeks half negen een 39-jarige vrouw zwaargewond geraakt.

Ze werd uit de auto geslingerd toen ze ter hoogte van de afslag in botsing kwam met een bestelbusje en een andere auto en vervolgens op de vangrail botste. Het MMT uit Eelde kwam ter plaatse om ambulancepersoneel te assisteren bij het stabiliseren van het slachtoffer. De brandweer schermde het ongeval af tegen kijklustige automobilisten. De gewonde vrouw is per ambulance overgebracht naar het UMCG. De bestuurder (56) van het bestelbusje is naar het MCL vervoerd. De bestuurder van het derde voertuig bleef ongedeerd.

Autoverkeer kon via een rijbaan het ongeval passeren, desondanks onstond er een file tot aan verkeersplein Werpsterhoek. De Voa heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van de aanrijding. BCF heeft daarna de totaal vernielde Toyota Starlett geborgen.003005008010015

Plaats de eerste reactie op "Vrouw ernstig gewond na aanrijding op N31"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*