Auto in sloot na botsing met fietsster

030 (Custom)

LEEUWARDEN – Op de Canterlandseweg eindigde dinsdagmiddag een automobilist in de sloot na een aanrijding met een fietsster.

De man raakte vermoedelijk naast de weg, sloeg over de kop en rolde via het fietspad waar de vrouw op dat moment net fietste de naastgelegen ondiepe sloot in. De bestuurder wist via de achterklep uit de auto te komen. Beiden raakten gewond en zijn per ambulance naar het MCL gebracht. De VOA heeft daarna onderzoek gedaan naar de exacte toedracht van het ongeval. BCF heeft de beschadigde BMW geborgen. De politie heeft de fiets afgevoerd.

De Canterlandseweg was tijdens de afhandeling van het ongeval deels afgesloten. Verkeersregelaars leiden het verkeer langs het ongeval. Tijdens het VOA onderzoek en de berging was de weg geheel afgesloten voor autoverkeer.007010015019025028033040

Plaats de eerste reactie op "Auto in sloot na botsing met fietsster"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*