Felle brand verwoest camper + Brandje in bus

8b453d37-289f-4c2f-92cf-34cf2d132563 camperbrand kleine wielen (Custom)

LEEUWARDEN – Een camper op camping De Kleine Wielen is in de nacht van vrijdag op zaterdag verwoest door een felle brand.

De brandweer rukte om 04:20 uit en bluste met schuim. Vanwege de lastige waterwinning werden vrijwilligers van post noord tegen vijf uur opgeroepen om te assisteren. De oorzaak van de brand is niet bekend.

Brandje in bus

LEEUWARDEN – Zaterdagmiddag omstreeks kwart over vier ontstond er brand in het motorcompartiment van een bus nabij de rotonde op de Snekertrekweg. Voor aankomst van de brandweer had het automatische blussysteem van de bus zijn werk al gedaan. De brandweer verrichte een nacontrole.001002008011

Plaats de eerste reactie op "Felle brand verwoest camper + Brandje in bus"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*