Vrachtwagen rijdt door na aanrijding met fietsster

oranje nassaulaan dkv (Custom)

HEERENVEEN – Een 64-jarige fietsster werd donderdagmorgen omstreeks half negen op de Oranje Nassaulaan aangereden door een vrachtwagen.

De vrachtwagenchauffeur reed na de aanrijding door. De fietsster is gewond naar het ziekenhuis gebracht. De vernielde fiets van de vrouw bleef achter op straat nabij de rotonde. Er werd een burgernetactie gestart waarin werd gevraagd uit te kijken naar een rode vrachtauto met een witte trailer en twee verticale strepen op de voorzijde van de cabine.

De Oranje Nassaulaan werd voor onderzoek door de VOA afgesloten, autoverkeer werd omgeleid. De betrokken vrachtwagen werd later door de politie aangetroffen, de chauffeur maakte zich in de middag vanuit Overijssel bekend bij de politie.

 

 

 

Plaats de eerste reactie op "Vrachtwagen rijdt door na aanrijding met fietsster"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*