Auto botst tegen boom, bestuurder gewond

010 (Custom)

LEEUWARDEN – Bij een ongeval op de Professor Mr P.S. Gerbrandyweg is in de nacht van maandag op dinsdag omstreeks kwart over twaalf een persoon gewond geraakt.

De 20-jarige bestuurder botste komende vanaf het Vrijheidsplein aan de linkerkant van de weg tegen een boom. MMT personeel werd door de politie vanaf de landingsplek van de heli aan de Lekkumerweg naar het ongeval gebracht om ambulancepersoneel te assisteren.

De brandweer zorgde voor verlichting van de ongevalslocatie. De gewonde man is per ambulance met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

In het ziekenhuis is hem een bloedproef afgenomen omdat de politie vermoedde dat de man had gedronken. De VOA heeft onderzoek gedaan naar de exacte toedracht van het ongeval. De beschadigde Renault Megane is door BCF geborgen. 005 ppp gerbrandy007 ppp gerbrandy009012018 ppp gerbrandy

Plaats de eerste reactie op "Auto botst tegen boom, bestuurder gewond"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*