Rookontwikkeling in leslokaal +

013 (Custom)

LEEUWARDEN – In het Friesland College aan de Antillenweg ontstond donderdagmiddag brand in een lokaal van de afdeling design, ambacht en mode.

De brandweer werd gealarmeerd door het Openbaar Meld Systeem (OMS) en was snel ter plekke. Een naaimachine had vlamgevat. De brandweer bluste met een natblusser, verrichtte een dakcontrole en heeft het lokaal rookvrij gemaakt. De aanwezige leerlingen werden geƫvacueerd maar konden al snel weer naar binnen.009014018019020023

 

Motorcompartiment auto in brand

SINT JACOBIPAROCHIE – Donderdagochtend om kwart voor twaalf ontstond er brand in het motorcompartiment van een Peugeot 309 op de Koudeweg nabij de Middelweg-West. De bestuurster wist de auto op tijd aan de kant te zetten waarna de brandweer van Sint Annaparochie het vuur bluste. BCF sleepte de auto af.

004 ppp koudeweg

 

Dieselmorsing bij tankstation

LEEUWARDEN – Op de Celsiusweg werd donderdagmiddag omstreeks kwart over twaalf een hoeveelheid diesel gemorst bij een oude legertruck. De brandweer werd gealarmeerd waarna de plas diesel met absorptiekorrels werd bestreden.

008 ppp celsiusweg007 ppp celsiusweg

Plaats de eerste reactie op "Rookontwikkeling in leslokaal +"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*