Bedrijfsverzamelgebouw beschadigd door brand

WhatsApp Image 2018-09-08 at 08.48.57 (Custom)

SNEEK – Vanaf de Pottenbakkersstraat werd zaterdagmorgen omstreeks kwart over acht brand gemeld in een bedrijfsverzamelgebouw.

Het vuur bleek te woeden in een bedrijfsunit met daarin een parketbedrijf op de nabijgelegen Zeilmakersstraat. Er kwam veel rook vrij. De brandweer van IJlst was snel ter plekke en kreeg na het sein “middelbrand” assistentie van een tankautospuit en een hoogwerker van brandweer Sneek.

Het vuur was daarna snel onder controle en bleef beperkt tot een bedrijfsunit. Naastgelegen units liepen rookschade op. Stichting Salvage is ter plekke gekomen voor hulp bij de afhandeling van schade.

WhatsApp Image 2018-09-08 at 09.01.18WhatsApp Image 2018-09-08 at 08.48.58

Plaats de eerste reactie op "Bedrijfsverzamelgebouw beschadigd door brand"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*