Bewoners van dak gered bij woningbrand

024 (Custom)

LEEUWARDEN – In de nacht van zondag op maandag werd omstreeks twee uur brand ontdekt in een woning aan de Winterakoniet.

De oudere bewoners vluchtten vanwege de zware rookontwikkeling via een raam aan de voorkant naar het dak van de woning waar ze door de brandweer met een hoogwerker vanaf werden gehaald. Ze zijn samen met een behulpzame buurman in verband met rookinhalatieklachten naar het MCL gebracht.

Het vuur is vermoedelijk ontstaan in de koelkast. Na het bluswerk is de woning met een overdrukventilator rookvrij gemaakt. Stichting Salvage is ingeschakeld voor hulp bij afhandeling van de schade.003005012019022

Plaats de eerste reactie op "Bewoners van dak gered bij woningbrand"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*