Twee doden bij uitslaande woningbrand *Update*

foto Henk Bijl brand handwerkerszijde (Custom)

DRACHTEN – Bij een uitslaande woningbrand aan de Handwerkerszijde zijn in de nacht van woensdag op donderdag twee mensen om het leven gekomen.

Zeven anderen raakten gewond en zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht. Tijdens de brand vluchtten diverse bewoners van het pand naar het balkon en het dak en zijn daar met behulp van ladders vanaf gehaald.

De brandweer kreeg na het sein “grote brand” bij het bluswerk assistentie van de korpsen van Beetsterzwaag en Ureterp. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. De politie gaat onderzoek doen naar de oorzaak van de brand en probeert de identiteit vast te stellen van de twee dodelijke slachtoffers.

Update

Bij de brand zijn een 45-jarige vrouw en een 13-jarige jongen om het leven gekomen. De brand is mogelijk veroorzaakt door een technische storing in keukenapparatuur. Bureau Slachtofferzorg is ingeschakeld om betrokkenen en omwonenden te ondersteunen.

Foto’s Veenstra Media & Nico FeenstraWhatsApp Image 2018-08-09 at 18.59.29 (1)WhatsApp Image 2018-08-09 at 18.59.29

Plaats de eerste reactie op "Twee doden bij uitslaande woningbrand *Update*"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*