Inval in clubhuis en loods

d0e8c365-08f6-44ee-b7ed-387579d759b9 inval 25618 PPP (Custom)

HARLINGEN – In het clubhuis van motorclub Hells angels aan de Marconistraat en in een loods aan de Kelvinstraat vond maandagochtend een inval door de politie en de FIOD plaats.

Een 47-jarige inwoner van de havenstad is daarbij aangehouden. De inval vond plaats in verband met een onderzoek naar witwaspraktijken. Er werd beslag gelegd op twee motoren waaronder een Harley-Davidson. Bij doorzoekingen op zes locaties in Friesland zijn meerdere vuurwapens, munitie en drugs aangetroffen. Hiervoor heeft de politie de verdachte aangehouden.

De aangetroffen goederen zijn in beslag genomen en overgedragen aan de politie. Er is ook beslag gelegd op geld, sieraden, een woning en fysieke en digitale administratie. Het vermoeden is dat de aangehouden man uit Harlingen aankopen heeft gedaan met inkomsten uit criminaliteit. Door de aanschaf van onroerend goed en luxe goederen zou hij zijn criminele inkomsten hebben witgewassen.

Foto FIOD

Dgi18HHXUAASPxi fiod harley harlingen

Plaats de eerste reactie op "Inval in clubhuis en loods"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*