Blikschade bij twee aanrijdingen

005 (Custom)

LEEUWARDEN – Vrijdagmiddag omstreeks vijf uur ontstond schade aan drie voertuigen bij een kop-staart aanrijding op de Julianalaan ter hoogte van de Sint Eustatiusstraat.

Een busje van DHL reed achterop zijn voorganger en raakte daarbij ook een verkeersbord en een op de ventweg geparkeerde auto. Er raakte niemand gewond. BCF heeft twee voertuigen afgesleept. Een rijbaan was tijdens het bergingswerk afgesloten. Autoverkeer richting het Oostergoplein werd omgeleid via de ventweg.

Aanrijding nabij brug

LEEUWARDEN¬†– Rond kwart over zes ontstond schade aan twee voertuigen bij een aanrijding voor de rotonde bij de Eebrug. Volgens omstanders vloog een auto op de rotonde uit de bocht en boorde zich in de zijkant van een wachtende auto. Er raakte niemand gewond. BCF heeft beide betrokken auto’s afgesleept.002004006007008009IMG_8793IMG_8794 ppp eebrugIMG_8797 ppp eebrug
IMG_8801

Plaats de eerste reactie op "Blikschade bij twee aanrijdingen"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*