Gewonde man aangehouden na zoekactie

arrestatie goudenregenstraat (Custom)

LEEUWARDEN – Een gewonde man is dinsdagmiddag aangehouden op de Goudenregenstraat.

De 25-jarige man was na het vernielen van een raam met diverse verwondingen uit een flat aan de Hazelaarstraat gekomen en was met een vrouw in de auto gestapt. Op het Hoeksterend veroorzaakten hij een ongeval. Na een scheldpartij verliet de man de plaats van de aanrijding. De politie werd gebeld die met diverse eenheden een grote zoekactie startte. In de flatwoning van de man in de Hazelaarstraat bleken diverse ruiten vernield en in de portiek en op straat werd bloed aangetroffen. Een schoonmaakbedrijf heeft het bloed opgeruimd.

De  man werd op de Goudenregenstraat aangetroffen en na een korte achtervolging met meerdere agenten aangehouden. Omdat de man niet meewerkte, kreeg hij van het ambulancepersoneel een kalmeringsmiddel. De man bleek ernstig in de war en is overgedragen aan een hulpverlenende instantie.

Foto GH

Plaats de eerste reactie op "Gewonde man aangehouden na zoekactie"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*