Jongeren gewond na aanvaring

004 PPP politie te water (Custom)

LEMMER – Zondagavond omstreeks kwart voor elf deed zich op de Brekken ter hoogte van watersportcentrum Tacozijl een ongeval tussen twee boten plaats.

Een rubberboot was overvaren door een speedboot waarbij twee opvarenden gewond waren geraakt. Een jongen van zestien uit Lemmer en een zestienjarig meisje uit de Noordoostpolder zijn per ambulance naar het UMCG overgebracht.

De 19-jarige bestuurder van de speedboot verliet na de aanvaring de plaats van het ongeval maar kon later aangehouden worden. De Verkeersongevallen Analyse Nautisch van de politie en de politie van De Fryske Marren hebben ter plaatse beide vaartuigen onderzocht en nemen het verdere onderzoek voor hun rekening.

Kopfoto : Archief32116405_811767165679011_14611740733997056_o Lemmer vaarongeval

Plaats de eerste reactie op "Jongeren gewond na aanvaring"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*