Jongen overleden na aanrijding, politie zoekt getuigen

windas hveen (Custom)

HEERENVEEN – De 13-jarige jongen uit Aldeboarn die afgelopen woensdag ernstig gewond raakte bij een ongeval is zaterdagavond in het ziekenhuis overleden.

Het ongeval vond woensdagochtend omstreeks half twaalf plaats op de Leeuwarderstraatweg in Heerenveen. Een 54-jarige automobilist uit Oranjewoud reed in zijn auto met aanhanger over de Leeuwarderstraatweg en wilde via het fietspad linksaf slaan de Windas in. Hierbij botste de 13-jarige jongen tegen de auto met aanhanger. Het slachtoffer werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. De automobilist is op het bureau gehoord over het ongeval.

Getuigen gezocht

Net voordat de automobilist linksaf sloeg de Windas in, liet hij een andere fietser voor gaan op de Leeuwarderstraatweg. Deze fietser kwam uit de richting van Akkrum en fietste in de richting van Heerenveen. De politie wil graag met deze fietser in contact komen.

Daarnaast is de politie ook op zoek naar andere getuigen van dit ongeval. Er waren op het moment van het ongeval diverse wegwerkzaamheden in de straat. Getuigen worden gevraagd contact op te nemen met de politie in Heerenveen via 0900-8844.

Plaats de eerste reactie op "Jongen overleden na aanrijding, politie zoekt getuigen"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*