Verdachte overleden bij arrestatie in woning

018 (Custom)

LEEUWARDEN – In een woning aan It Heafek in de wijk Techum vond zaterdagavond omstreeks half tien een ruzie plaats.

Agenten hielden in de woning een man (30) aan die eerst het nodige verzet pleegde en vervolgens onwel werd. Agenten startten reanimatie en kregen al snel assistentie van ambulancepersoneel en het MMT uit Eelde. De traumaheli landde bij de snackbar aan de Molkenkelder waarna MMT personeel door de politie naar de woning werd gebracht.

Ondanks alle hulp overleed de man. De straat is afgezet met linten en de brandweer bracht afzetschermen ter plekke. De rijksrecherche gaat onderzoek doen naar wat zich precies heeft afgespeeld in de woning.021025026

Plaats de eerste reactie op "Verdachte overleden bij arrestatie in woning"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*