Vastgelopen auto uit slik getrokken

photo_2018-03-08_22-35-09 wad (Custom)

WESTHOEK – Een op het wad vastgelopen auto is donderdagmiddag geborgen.

De 19-jarige bestuurder uit Helmond was afgelopen weekend ten noorden van Sint Jacobiparochie op het wad gaan rijden waarbij zijn auto was vastgelopen. Pogingen de auto los te trekken met een andere auto haalden niks uit en bleken al snel onmogelijk toen de vloed opkwam. De auto werd daarna achtergelaten op het wad. Een voorbijganger belde woensdagmiddag 112 waarna een reddingsactie op gang kwam, men vermoedde dat er zich nog iemand in het voertuig bevond. Dit bleek niet zo te zijn.

De eigenaar van de auto werd getraceerd en wilde donderdag proberen de auto op eigen kosten proberen vlot te trekken. Nadat een berger in waadpak met behulp van een slikslee bij de auto was aangekomen en een lange kabel bevestigde is het voertuig met behulp van een tractor geborgen.

Foto’s rijkswaterstaatwadauto 4photo_2018-03-08_22-34-14 wadphoto_2018-03-08_22-35-17 wad

Plaats de eerste reactie op "Vastgelopen auto uit slik getrokken"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*