Forse schade door aanrijding

012 PPP aldlansdyk (Custom)

LEEUWARDEN – Twee auto’s kwamen zondagmiddag omstreeks vier uur met elkaar in aanrijding op de Âldlânsdyk ter hoogte van de brandweerkazerne.

Politie en ambulance kwamen ter plaatse. De brandweer was eveneens kort ter plaatse maar er zat niemand bekneld. De inzittenden zijn gecontroleerd door ambulancepersoneel maar vervoer naar een ziekenhuis bleek niet noodzakelijk. Na VOA onderzoek naar de exacte toedracht van de aanrijding zijn beide auto’s afgesleept door BCF. Een rijstrook was tijdelijk afgesloten maar overig verkeer ondervond weinig hinder.001 PPP aldlansdyk003 PPP aldlansdyk005 PPP aldlansdyk008 PPP aldlansdyk009 PPP aldlansdyk011 PPP aldlansdyk

Plaats de eerste reactie op "Forse schade door aanrijding"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*