Ongevallen door gladheid op N31

007 ppp N31 (Custom)

LEEUWARDEN – Bij twee ongevallen op de Haak ( N31) zijn vrijdagmorgen omstreeks half acht enkele personen gewond geraakt.

Vier auto’s waren betrokken bij een ongeval ter hoogte van afslag Leeuwarden-West. Een van de betrokken voertuigen sloeg over de kop en belandde op het talud. Hulpverleners rukten massaal uit maar er bleek geen sprake van beknelling. Twee van de betrokkenen zijn met letsel per ambulance naar het MCL overgebracht.

Door de afhandeling van het ongeval en het Voa onderzoek naar de toedracht ontstond een kilometerslange file tot aan het knooppunt Werpsterhoek.

Gelijktijdig ongeval

Ter hoogte van de afslag Leeuwarden-Noord / Harlingerstraatweg vond even daarvoor ook een aanrijding plaats. Of hier ook iemand letsel heeft opgelopen is niet bekend. Een voertuig is afgesleept. In beide gevallen was waarschijnlijk gladheid de oorzaak.001002004 PPP N31007 ppp N31009 ppp N31018023 ppp N31025 ppp N31026028

Plaats de eerste reactie op "Ongevallen door gladheid op N31"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*