Opnieuw buitenbrand op terrein voormalige slachterij +

001 (Custom)

LEEUWARDEN – Op het terrein van voormalige slachterij Brada aan de Snekertrekweg woedde dinsdagavond omstreeks kwart voor tien een buitenbrand.

De brandweer heeft het vuurtje dat vlak achter het toegangshek woedde geblust. Op het terrein en in de gebouwen van het complex is vaker brand. Het is nog niet bekend wanneer de gebouwen tegen de vlakte gaan.
002004

Tweemaster vol rook

LEEUWARDEN – Een vergeten pannetje op het vuur zorgde dinsdagavond omstreeks kwart voor zeven voor brandweerinzet op de Emmakade. De boot was vol rook komen te staan. De brandweer rukte uit na een melding van “scheepsbrand” en zette een ventilator in om het schip rookvrij te maken.014018

Plaats de eerste reactie op "Opnieuw buitenbrand op terrein voormalige slachterij +"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*