Camper ramt container

035 (Custom)

LEEUWARDEN – Een camper liep woensdagmiddag omstreeks kwart voor vijf schade op na een aanrijding met een afvalcontainer.

Medewerkers van stadstoezicht waren getuige en zagen dat de camper een container ramde toen de bestuurder uitweek voor een tegemoetkomende stadsbus. Er raakte niemand gewond maar de schade was aanzienlijk. De deur van de camper bleef hangen aan de container en werd later geraakt door een passerende auto. Een medewerker van de omrin heeft de container die scheef naar de straat gericht stond met zijn vrachtauto recht in het parkeervak geduwd. De politie heeft de aanrijding opgenomen waarna de camper zijn weg kon vervolgen.035036037038039

Plaats de eerste reactie op "Camper ramt container"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*