Auto’s beschadigd bij opzettelijke aanrijding

024 PPP ps weg 4 (Custom)
LEEUWARDEN – Op de Pieter Stuyvessantweg nabij de Weistraat is een automobilist zaterdagavond opzettelijk op zijn broer ingereden.
De ene partij was vanaf de hoofdrijbaan via de berm de ventweg van de Pieter Stuyvesantweg op gereden. Hier reed hij met zijn Toyota tegen de geparkeerde Fiat Stilo van zijn broer aan die op dat moment net zou instappen. De man raakte daarbij lichtgewond aan zijn been. Er kwamen twee ambulances ter plaatse. De man is ter plekke behandeld door ambulancepersoneel.
De politie kreeg informatie dat de veroorzaker mogelijk in het bezit was van een vuurwapen. De politie heeft daarna de uitpraatprocedure gestart waarna agenten met getrokken wapen de man hebben aangehouden. De politie trof een vuurwapen aan in de auto.
De verkeersongevallenanalyse heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de toedracht en sporen vastgelegd. De politie doet nog onderzoek naar de zaak.
  016 PPP ps weg 1019 PPP ps weg 2023 PPP ps weg 3026 PPP ps weg 5027 PPP ps weg 6028

Plaats de eerste reactie op "Auto’s beschadigd bij opzettelijke aanrijding"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*