Grote controle bij feest motorclub

DRE_7295 a PPP (Custom)

HARLINGEN – Zaterdag vonden in de havenstad controles plaats in verband met het 25-jarig bestaan van motorcub Hells Angels.

De politie, de Belastingdienst, de Koninklijke Marechaussee en de Douane hielden een verkeerscontrole gehouden op de toegangsweg van industrieterrein Oostpoort. De politie hoopt zo het ledenbestand van de club in kaart te kunnen brengen en criminele elementen eruit te halen. Verkeersovertreders werden beboet en er werden openstaande belastingschulden geïnd.

Twee mannen, waaronder de Sergeant of Arms van het chapter Northcoast in Harlingen, werden aangehouden nadat ze agenten beledigden. Er werd veel informatie ingewonnen over Hells Angels in Nederland, maar ook in het buitenland.

Outlaw Motorcycle Gangs (OMG’s), waaronder de Hells  Angels, zijn regelmatig in verband te brengen met georganiseerde criminaliteit die de samenleving ondermijnt en met norm overschrijdend gedrag.  Gezien het internationale karakter van de Hells Angels waren bij de controle ook agenten aanwezig uit andere landen, waaronder Duitsland.
DRE_7278DRE_7280DRE_7283DRE_7291aDRE_7293 aDRE_7302 a

Plaats de eerste reactie op "Grote controle bij feest motorclub"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*