Bomen sneuvelen door stormachtige wind

IMG_0696 (Custom)

LEEUWARDEN – Een boom aan de Joubertstraat sneuvelde zondagmiddag door de stormachtige wind.

Het gevaarte viel op een rij bergingen achter woningen aan de Spanjaardslaan. De brandweer werd omstreeks kwart over drie opgeroepen maar kon niet veel uitrichten. Maandag word een kraan ingezet om de boom van de bergingen te tillen.

Boom dreigt op weg te vallen

LEEUWARDEN РEen boom dreigde zondagochtend omstreeks kwart voor acht op de Groningerstraatweg te vallen. Autoverkeer moest tijdens het zaagwerk enige tijd wachten. In Waskemeer, Wijnjewoude, Hoornsterzwaag, en Warten ontstond vandaag ook stormschade. Alle gevallen zijn afgehandeld door de brandweer.

Foto’s Groningerstraatweg – Robin Kiestra

 

IMG_0685IMG_0689IMG_0695IMG_0696IMG_0702IMG_0704IMG_0706

 

Foto’s Joubertstraat

 

 

_DSC4550_DSC4552175181

Plaats de eerste reactie op "Bomen sneuvelen door stormachtige wind"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*