Auto op de kop bij aanrijding

162 eastermar vko PPP (Custom)

EASTERMAR – Op de Skulenboarcherwei belandde zondagmiddag omstreeks kwart voor drie een auto op de kop na een aanrijding.

De bestuurster van een Fiat Seicento zag een achteruitrijdende Kia Cee over het hoofd, botste erop en eindigde ondersteboven op het wegdek. Ze raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De brandweer van Drogeham was eveneens ter plekke maar kon na het verrichten van hand- en spandiensten┬áretour kazerne. De bestuurder van de achteruitrijdende auto bleef ongedeerd. Berger Boersma heeft beide beschadigde auto’s afgesleept.161 eastermar vko PPP162 eastermar vko PPP163 eastermar vko PPP164 eastermar vko PPP165 eastermar vko PPP166168 eastermar vko PPP170171 eastermar vko PPP

Plaats de eerste reactie op "Auto op de kop bij aanrijding"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*