Lichaam van vermiste man gevonden in sloot

ff7b7728-3d8b-4217-9f75-91c9a60da708 edison fr 1 (Custom)

FRANEKER – In een sloot naast de Harlingerweg is donderdagmorgen omstreeks tien uur tijdens hekkelwerkzaamheden een overleden persoon aangetroffen.

Het personeel van een loonbedrijf vond het lichaam van een man ter hoogte van de Edisonstraat nabij de drankenhandel. De politie heeft de omgeving van de vindplaats afgezet waarna de forensische recherche in en om de sloot een sporenonderzoek heeft ingesteld.

Over de identiteit en doodsoorzaak van de man is op dit moment nog niets bekend.

Update : Uit onderzoek blijkt dat het gaat om de 30-jarige man die werd gezocht vanwege mogelijke betrokkenheid bij de dood van een 31-jarige vrouw uit Franeker. Zij kwam 12 september door een misdrijf om het leven. De politie had al diverse malen in de omgeving gezocht, tot nu toe zonder resultaat.

5716760b-bf48-489f-ab28-2e22dff961a6 edison fr 2

Plaats de eerste reactie op "Lichaam van vermiste man gevonden in sloot"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*