Man komt om bij schietpartij

23054912944_6c91035571_c Tuinen (Custom)
OOSTERWOLDE – Zaterdag vond er omstreeks middernacht een schietpartij plaats aan de Stegingaweg.
*
De politie ging na de melding met meerdere eenheden ter plekke en trof een zwaargewonde 51-jarige man aan in de woning. Ambulancepersoneel en het MMT konden het leven van de man niet redden. De straat werd afgezet en in en rondom de woning werd sporenonderzoek verricht. Een speurhond werd ingezet en getuigen en betrokkenen werden gehoord.
*
Een 53-jarige inwoner van de gemeente Noordenveld en een 58-jarige inwoner van Oosterwolde bleken na onderzoek in de woning te zijn geweest en zijn als verdachten aangehouden. Elders in het dorp werden die nacht nog een 41-jarige vrouw uit die plaats en een man van 42 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de schietpartij. Het viertal is overgebracht naar het bureau en ingesloten.
*
Foto : Archief

Plaats de eerste reactie op "Man komt om bij schietpartij"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*