Automobiliste gewond bij eenzijdige aanrijding

023 (Custom)

LEEUWARDEN – Een automobiliste reed zondagavond omstreeks kwart voor zeven met haar auto tegen een lantaarnpaal op de Anne Vondelingweg.

Dit gebeurde ter hoogte van de afslag naar de Camminghaburg. De aangereden lantaarnpaal belandde daarbij in de tunnel. De brandweer heeft een portier van de auto verwijderd zodat de vrouw uit de vernielde auto geholpen kon worden.

Per ambulance is ze naar het MCL overgebracht. De oorzaak van het ongeval is niet bekend. De politie sloot de Anne Vondelingweg tijdens de afhandeling en bergingswerkzaamheden tijdelijk af. Autoverkeer moest omrijden via de wijk Camminghaburen.016017018020021023025028031034036

Plaats de eerste reactie op "Automobiliste gewond bij eenzijdige aanrijding"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*