Man komt om bij steekpartij

IMG_8787-2 STEEK HVEEN (Custom)

HEERENVEEN – Bij een steekpartij in een woning aan de Woudsterweg is dinsdagavond omstreeks half elf een 60-jarige man om het leven gekomen.

Een 29-jarige man raakte gewond. Omstreeks half elf werden politie en ambulance gealarmeerd. Het MMT uit Eelde kwam eveneens ter plekke om het ambulancepersoneel te assisteren. Een 30- jarige man uit Drachten raakte eveneens gewond en is door de politie aangehouden op verdenking van het neersteken van de twee bewoners

Forensische en technische rechercheurs hebben na het incident onderzoek verricht in en om de woning. De Woudsterweg was lange tijd afgesloten voor verkeer. De aanleiding voor het steekincident is nog niet bekend.woudsterweg dkv

Plaats de eerste reactie op "Man komt om bij steekpartij"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*