Brand in winkel en garage

IMG_7202-2-600x400 Hoofdbrug 3 (Custom)

HEERENVEEN – In de nacht van zaterdag op zondag omstreeks kwart over drie kreeg de brandweer een melding van “brandgerucht” in een appartementencomplex aan de Hoofdbrug.

De bewoners werden geëvacueerd door de politie. De brandweer kwam erachter dat het in de woningen niet bleek te branden maar op het dak was rook zichtbaar. Er werd opgeschaald naar “middelbrand” waarna er nog een bluswagen en een hoogwerker ter plaatse kwamen.

De brand bleek na nader onderzoek te woeden in wasmachines in een winkel/kledingherstelbedrijf onder de woningen en was snel onder controle. Stichting Salvage is ingezet voor het afhandelen van de forse schade aan het pand.IMG_7120-2 Hoofdbrug 1IMG_7071-2-600x400 Hoofdbrug 2

Garagebrand

ORANJEWOUD – Zondagmorgen rond half acht brak er brand uit in een garage aan de Lollius Ademalaan.

De brandweer van Heerenveen wist de brand snel te blussen en heeft daarna de garage geventileerd. Een auto en een caravan die in de schuur stonden liepen rookschade op.IMG_7230-2 oranjewoudbrand 2IMG_7224-2-600x400 oranjewoudbrand 1Foto’s flitsnieuws.nl

 

Plaats de eerste reactie op "Brand in winkel en garage"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*