Doorrijden na ongeval : bestuurder aangehouden

066 (Custom)

LANDERUM – Een 21-jarige inwoner van Groningen raakte in de nacht van zaterdag op zondag ernstig gewond bij een aanrijding.

De man fietste op de doorgaande weg in het dorp toen hij werd aangereden door een automobilist. De automobilist ging er na de aanrijding vandoor. Het slachtoffer is na het ongeval per traumahelikopter naar het UMCG gebracht. Gelijktijdig met de hulpverlening werd gestart met een onderzoek naar de betrokken auto.

Dankzij getuigen en na een zoektocht met behulp van enkele eilanders troffen agenten de beschadigde auto elders op het eiland aan. Een 22-jarige Terschellinger bestuurder is zondagochtend aangehouden en ingesloten voor verhoor. De VOA heeft onderzoek gedaan naar de exacte toedracht van het ongeval.

Foto’s : Archief

056063

 

Plaats de eerste reactie op "Doorrijden na ongeval : bestuurder aangehouden"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*