Auto’s botsen bij parkeergarage

002 PPP oostergo (Custom)

LEEUWARDEN – Twee auto’s botsten vrijdagavond omstreeks kwart over acht door nog onbekende oorzaak op elkaar op de Oostergoweg ter hoogte van Aan de Potmarge/parkeergarage Klanderij.

Een van de inzittenden kon niet uitstappen maar zat niet bekneld. Na het verrijden van een van de auto’s door de brandweer kon de man uit zijn auto komen. Na controle van de inzittenden door de verpleegkundige van een solo-ambulance bleek er geen letsel te zijn ontstaan. Berger BCF heeft beide auto’s afgesleept. Tijdens de afhandeling van de aanrijding werd verkeer over de busbaan geleid.003 PPP oostergo005 PPP Oostergo007 PPP oostergo

Plaats de eerste reactie op "Auto’s botsen bij parkeergarage"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*