Twee gewonden bij kop-staart aanrijding

050 PPP helicon (Custom)

LEEUWARDEN – Bij een kop-staart aanrijding op de Heliconweg zijn maandagavond net na zes uur twee personen gewond geraakt.

Door onbekende oorzaak botste een automobilist op zijn voorganger ter hoogte van de Rhijnvis Feithstraat. Hij is met nekletsel naar het MCL vervoerd. De bestuurster van de auto waar hij op botste is ook per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer was kort ter plekke maar er bleek niemand bekneld te zitten. Na onderzoek door de VOA naar de exacte toedracht zijn beide voertuigen geborgen door BCF. De Heliconweg was tussen het Europaplein en de Tesselschadestraat enige tijd afgesloten. Autoverkeer werd omgeleid door de politie.042043044045051 PPP helicon052 PPP helicon054 PPP helicon

Plaats de eerste reactie op "Twee gewonden bij kop-staart aanrijding"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*